Η εταιρεία Dimasis.gr, η οποία χρονολογείται στο χώρο του κοσμήματος από το 1988, δραστηριοποιείται με το εργαστήριο της στην κατασκευή χειροποίητων χρυσών κοσμημάτων πρωτοπορώντας τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική εμπορία πολύτιμων κοσμημάτων με το κατάστημα της να στεγάζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το κοσμηματοπωλείο Dimasis.gr έχει ενσωματώσει τις γνώσεις της πολυετούς εμπειρίας του στην κατασκευή χρυσών κοσμημάτων, τα οποία παράγονται στο εργαστήριο του με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και δεξιοτεχνία προκειμένου να προσφέρει κοσμήματα όχι μόνο άρτιας αισθητικής, αλλά και απαράμιλλης ποιότητας δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται και αναμειγνύονται κατά τη διαδικασία παραγωγής χρυσών κοσμημάτων.

Κάθε κόσμημα αποτελεί αντικείμενο σχολαστικού σχεδιασμού και καλλιτεχνικής ικανότητας, τα οποία αποτελούν τις βασικές αρετές λειτουργίας του εργαστηρίου Dimasis.gr. Με μεράκι και αγάπη για το ελληνικό κόσμημα, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας και προσπαθώντας να κρατήσει αναλλοίωτο το διαχρονικό στοιχείο, το εργαστήριο Dimasis δημιουργεί πρωτότυπα σχέδια σε χρυσά κοσμήματα, τα οποία ξεχωρίζουν όχι μόνο λόγω της εκλεπτυσμένης αισθητικής τους, αλλά και λόγω της λειτουργικότητάς τους σε καθημερινή βάση, καθώς προσαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα και τις κινήσεις του, σχεδόν γίνοντας ένα με αυτό. Αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν το κοσμηματοπωλείο Dimasis.gr να ξεχωρίζει και να βρίσκεται συνεχώς μπροστά στην κατασκευή χρυσών κοσμημάτων υψηλής και εκλεπτυσμένης αισθητικής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα – κοσμηματοπωλείο Dimasis.gr με έδρα στη Θεσσαλονίκη προσφέρει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και online ένα κόσμο χειροποίητων χρυσών κοσμημάτων σε μία ευρεία γκάμα που εκτείνεται από παιδικά κοσμήματα μέχρι κοσμήματα πολυτελείας όπως είναι οι βέρες γάμου και τα μονόπετρα.

Όλα τα χρυσά κοσμήματα made by Dimasis.gr παρουσιάζονται με video προβολή του εκάστοτε κοσμήματος σε πραγματικό μέγεθος προκειμένου να αποκτήσετε μία πλήρως ρεαλιστική εικόνα του προϊόντος της αρεσκείας σας.

Παρακολουθώντας την εξέλιξη των εμπορικών συναλλαγών, καινοτομούμε και σας προτείνουμε τον πιο σύγχρονο τρόπο διεξαγωγής αγορών από το σπίτι σας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα με μοναδικό μας στόχο να προσφέρουμε κοσμήματα άριστης ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή και διασφαλίζοντας τις συναλλαγές σας επιφορτιζόμενοι την ευθύνη να φτάσουν τα προϊόντα που θα παραγγείλετε εγκαίρως και ασφαλώς!

Δημάσης Ευάγγελος & ΣΙΑ ΟΕ

ΑΦΜ 800371372, Αριθμός ΓΕΜΗ: 118825405000

Πτολεμαίων 31, Τ.Κ. 54630, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: +30 2310 521189, +30 2310 536690 ή 8001102424 (χωρίς χρέωση από οποιαδήποτε σταθερό)

Fax: +30 2310 531831

E-mail: [email protected]