Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Ανδρικοί Χρονογράφοι Buler 2015

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 10:30:02 π.μ. Europe/Athens

Buler ελβετικά ανδρικά ρολόγια 2015

Ο οίκος ελβετικών ρολογιών Buler με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ελβετικών χρονογράφων, σε συνεργασία με το e-shop Dimasis.gr φέρνει κοντά σας τα πιο κομψά σχέδια σε ανδρικά ρολόγια που ικανοποιούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!
Τα ρολόγια Buler καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών με τις ποικίλες σειρές τους σε χρονογράφους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα σειρών που έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους είναι οι σειρές Sea Quest & Sea Hunter με ρολόγια από ανοξείδωτο ατσάλι που συνδυάζουν το μοντέρνο με το διαχρονικό σχεδιασμό ταυτόχρονα, με μπρασελέ και με δερμάτινα λουράκια υψηλής αντοχής και vintage εμφάνισης!
Η κλασική σειρά της Buler, Pilot απευθύνεται σε άνδρες που είναι λάτρεις της φινέτσας της απλότητας ενός κλασικού σχεδίου σε ρολόι! Χωρίς πολλούς χρονογράφους στο καντράν και συνδυασμένα είτε με μπρασελέ είτε με δερμάτινα λουράκια αποτελούν την επιτομή του κλασικού και διαχρονικού στυλ σε ανδρικό χρονογράφο!
Κάθε ρολόι του οίκου Buler ξεχωρίζει λόγω του ανυπέρβλητου σχεδιασμού του, ανεξαρτήτως σειράς κυκλοφορίας, που του επιτρέπει να φοριέται όλες τις ώρες και να συνδυάζεται είτε με κάποιο casual outfit είτε με επίσημες εμφανίσεις! Αρμονία και άψογος σχεδιασμός διέπουν τους ανδρικούς χρονογράφους Buler, τους οποίους θα βρείτε στο ηλεκτονικό κατάστημα Dimasis.gr πατώντας εδώ.

Δημοσιεύτηκε στα News από

Kaneli Nafsika