Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Παρουσίαση Dimasis

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015 3:30:00 π.μ. Europe/Athens

Το πρώτο blog της νέας μας αυτής προσπάθειας είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να γραφτεί από κάποιον άλλον!!!


Για να σας συστηθώ λοιπόν είμαι ο Δημήτρης Δημάσης ένας από τους ιδιοκτήτες και CEO της εταιρείας Δημάσης Ευάγγελος & ΣΙΑ ΟΕ που δραστηριοποιείται στην κατασκευή, το χονδρικό και το λιανικό εμπόριο κοσμημάτων και δει στην πώληση μέσω διαδικτύου. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή προκειμένου να σας κάνω μία σύντομη περιγραφή του τι κάνουμε και που θέλουμε να φτάσουμε...

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος από το 1988! Από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε αναπτύξει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία όσον αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων που θα ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες! Τα 5 τελευταία χρόνια που συνοδεύονταν με την παρουσία μας στον χώρο του διαδικτύου προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας βελτιστοποιώντας παράλληλα τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε με την αγορά κοσμημάτων. Όλη αυτή προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία διότι την αγκαλιάσατε και την στηρίξατε με τις αγορές σας! Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων που σας παρέχουμε με νέα, όπως πακέτα βάπτισης και δώρα γάμου, που θα αγκαλιάζουν ακόμα περισσότερο τις μοναδικές στιγμές του γάμου και τις βάπτισης.

Το Dimasis.gr δημιουργήθηκε λοιπόν για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχοντας προσαρμοσμένες πάνω του όλες τις νέες τεχνολογίες και φυσικά το καταλληλότερο λογότυπο που συνδυάζει το επίθετό μας με το σύμβολο κορώνα – οικογένεια, κορώνα που δείχνει την διαδρομή μας στο χώρο του κοσμήματος και οικογένεια που παρουσιάζει αφενός την δομή της εταιρείας και αφετέρου την προσπάθειά μας να έρθουμε κοντά στις δικές σας μοναδικές στιγμές του γάμου και της βάπτισης.

Ελάτε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όπως κάνουμε ήδη τα τελευταία χρόνια…

Με εκτίμηση,
Δημάσης Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε στα News από

Dimasis Dimitrios