Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Κολιέ Ονόματα

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Χειροποίητα Κολιέ με Όνομα

Λένε πως το όνομά μας χαρακτηρίζει και την προσωπικότητά μας και όχι άδικα. Το κάθε όνομα είναι συνδεδεμένο με μια ολόκληρη ιστορία, γι’ αυτό και εμπεριέχει βαθύτερα νοήματα, που τονίζονται μέσα από τα δικά μας προσωπικά χαρακτηριστικά.
Μια όμορφη συνήθεια πολλών γυναικών είναι να φορούν στο λαιμό τους κολιέ με το όνομά τους ή με το όνομα αγαπημένων τους προσώπων, σε μια προσπάθειά να δηλώσουν το συναισθηματικό δεσμό που τις ενώνει μαζί τους. Στο Dimasis.gr φροντίζουμε κάθε γυναίκα να κάνει πράξη αυτή τη συνήθεια, γι’ αυτό και κατασκευάζουμε οποιοδήποτε κολιέ με το όνομα που επιθυμείτε. Η χάραξη γίνεται με καλλιγραφικά γράμματα σε χρυσό, λευκό ή ροζ χρυσό των 9 ή 14 καρατίων, με μοντέρνο σχέδιο και διακριτικές λεπτομέρειες, όπως πέτρες ζιργκόν που προσθέτουν έξτρα λάμψη.
Μια εξαιρετική επιλογή για δώρο, που συνδυάζει προσωπικό χαρακτήρα και πρωτοτυπία, ενόσω διατηρεί υψηλή αισθητική και γοητεία, που το κάνουν ιδιαίτερα ευκολοφόρετο για όλες τις περιστάσεις. Βρείτε στη συλλογή μας το όνομα σε χρυσό κολιέ που επιθυμείτε ή επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να ζητήσετε να το κατασκευάσουμε όπως ακριβώς το φαντάζεστε.

Μοιραστείτε την σελίδα