Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Σκουλαρίκια Χρυσά & Λευκόχρυσα

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Σκουλαρίκια

Η διακριτική γοητεία και η αισθητική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, βρήκαν την αποτύπωσή τους στα χρυσά σκουλαρίκια. Η διαχρονική αξία τους μαρτυρά τη μεγάλη αγάπη των γυναικών γι’ αυτά, έχοντάς τα καθιερώσει ως μόνιμη επιλογή σε κάθε τους εμφάνιση.
Στο dimasis.gr αφουγκραζόμαστε αυτή τη βαθιά σχέση, γι’ αυτό και έχουμε δημιουργήσει μια λαμπερή συλλογή με χειροποίητα χρυσά σκουλαρίκια γυναικεία, αλλά και ανδρικά, που καλύπτουν οποιαδήποτε στυλιστική σας απαίτηση. Καρφωτά ή κρίκοι, όλα τα σχέδια από αυτά με λιτό design, μέχρι τα ογκώδη και πιο προκλητικά, είναι κατασκευασμένα σε 9Κ, 14Κ ή 18Κ με σκοπό να ικανοποιούν τόσο τις λάτρεις του κλασικού σχεδίου, όσο και εκείνες που επιδιώκουν να συντονιστούν με τα τελευταία trends. Με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και τη δυνατότητα αλλαγής του χρώματος στο σχέδιο που επιθυμείτε, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για να αποκτήσετε ακριβώς τα χρυσά σκουλαρίκια που ονειρεύεστε.
Κάντε τα δικά σας σήμερα και ανανεώστε το στυλ και την εμφάνισή σας. Προσθέστε κομψότητα με ένα υπέροχο ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια από το dimasis.gr και αποκτήστε το μοναδικό κόσμημα που ξέρει να συμπληρώνει το πρόσωπο, χαρίζοντας ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε σας έκφραση.
Η εταιρία μας προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς με 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Σε κάθε σας αγορά συμπεριλαμβάνεται δωρεάν αποστολή στο σημείο που θα μας υποδείξετε σε όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως ποσού σε πολυτελή συσκευασία δώρου. Απολαύστε κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα σε προσιτές τιμές μόνο από το dimasis.gr.

Μοιραστείτε την σελίδα