Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Ρολόγια Γυναικεία

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Γυναικείο Ρολόι

Κανένα γυναικείο χέρι δεν είναι ίδιο, αν λείπει από αυτό ένα γυναικείο ρολόι χειρός για να το συνοδεύει! Μια «ζωντανή» σχέση ανάμεσα σε ένα κόσμημα που δουλεύει διαρκώς όχι μόνο για να πληροφορεί την ώρα, αλλά για να υπενθυμίζει με το στυλ του σε κάθε γυναίκα που το φορά, ότι η γοητεία της είναι υπεράνω χρονολογίας…
Στη συλλογή του Dimasis.gr μπορείτε να βρείτε υπέροχα γυναικεία ρολόγια χειρός από τους πιο επώνυμους οίκους της αγοράς Breeze, Caterpillar, GC, Guess, Passion, Saint Honore & Thierry Mugler στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Συνδυάζουν άριστη κατασκευαστική ποιότητα από ανοξείδωτο ατσάλι και κυκλοφορούν σε εντυπωσιακά μοντέρνα και κλασικά σχέδια σε υπέροχα χρώματα σε επίχρυσο, ροζ χρυσό ή ασημένιο χρώμα με δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ, διαθέτοντας σύγχρονους μηχανισμούς για απόλυτη ακρίβεια σε κάθε τους ένδειξη.
Ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, που αναβαθμίζει όλες τις casual ή και επίσημες εμφανίσεις της με διακριτικό τρόπο, προσθέτοντας τη λεπτομέρεια εκείνη που κάνει τη διαφορά. Αποκτήστε σήμερα το γυναικείο ρολόι της αρεσκείας σας σε πολυτελή συσκευασία δώρου μαζί με 2 έτη εγγύηση μηχανισμού από τον κατασκευαστή στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Μοιραστείτε την σελίδα