ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Δωρεάν αποστολές εντός Ελλάδος

Το Dimasis.gr συνεργαζόμενο με τις ιδιωτικές εταιρείες ταχυμεταφορών ΑCS και ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ (ΕΛΤΑ) αναλαμβάνει να σας αποστείλει εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας σας καταστεί μη εφικτή, λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων αστάθμητων παραγόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ακόμη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε περίπτωση αποστολής σε απομακρυσμένες περιοχές, επιβαρύνεστε με ένα επιπλέον κόστος το οποίο εξαρτάται από την χιλιομετρική απόσταση από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και θα σας το γνωστοποιήσουμε κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας.

Η δυνατότητα αποστολής είναι από 1 έως 5 εργάσιμες μέρες. Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Αποστολές για την Κύπρο

Το Dimasis.gr, συνεργαζόμενο με τις Ταχυμεταφορές των Ελληνικών Ταχυδρομείων EMS, σας ενημερώνει ότι τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 9€ για παραγγελίες κάτω των 200€ κι έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2 εργάσιμες ημέρες. Για αγορές άνω των 200€ η αποστολή κοσμημάτων στην Κύπρο θα πραγματοποιείται με την υπηρεσία EMS εντελώς δωρεάν.

Αποστολές για το εξωτερικό

Για παραγγελίες κάτω των 200€:

Το Dimasis.gr, συνεργαζόμενο με την υπηρεσία ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ (SPM), με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες, σας ενημερώνει ότι τα έξοδα αποστολής είναι 19€ για παραγγελίες κάτω των 200€. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε 11€ μεταφορικά για παραγγελίες κάτω των 200€, όπου το δέμα σας θα αποσταλεί συστημένο με τα ΕΛΤΑ και εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης από 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες άνω των 200€:

Τα έξοδα αποστολής είναι 11€ για παραγγελίες άνω των 200€ με την υπηρεσία SPM και χρόνο παράδοσης από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Ενώ μπορείτε να απαλλαγείτε από τα έξοδα μεταφορικών αν επιλέξετε αποστολή με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ (5 έως 8 εργάσιμες μέρες).

Acs CourierElta CourierSPM CourierEMS Courier