Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Βαπτιστικοί Σταυροί για Κορίτσια

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Σταυροί Βάπτισης για Κορίτσια

Διαμορφώστε ένα βασιλικό σκηνικό βάπτισης για τη μικρή σας πριγκίπισσα, αποκτώντας κάποιον από τους σταυρούς βάπτισης για κορίτσι της συλλογής του Dimasis.gr. Ανακαλύψτε μοντέρνα και νεανικά σχέδια που εγγυώνται μια παραμυθένια βάπτιση για το κοριτσάκι σας, χαρίζοντάς του έναν βαπτιστικό σταυρό που θα φορά για πάντα στη ζωή του.
Η συλλογή μας αποτελείται από χειροποίητους χρυσούς σταυρούς ελληνικής παραγωγής σε μοναδικά σχέδια, από χρυσό κατασκευής 9, 14 και 18 καρατίων. Εργαζόμαστε με έμφαση στη λεπτομέρεια και δημιουργούμε με οδηγό την έμπνευσή μας, πρωτότυπα σχέδια που αποτελούν κοσμήματα υψηλής αισθητικής αξίας, την ώρα που διαθέτουν άριστη κατασκευαστική ποιότητα. Οι σταυροί βάπτισης από χρυσό, λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό 18 καρατίων κοσμούνται από διαμάντια κοπής μπριγιάν, που φέρουν πιστοποίηση γεμολόγου με ειδικότητα στα διαμάντια, ενώ ταυτόχρονα συνοδεύονται από αλυσίδα 14 καρατίων για μεγαλύτερη αντοχή και πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αντίστοιχα κάθε σταυρός βάπτισης για κορίτσι από χρυσό κατασκευής 9 και 14 καρατίων κοσμείται με πέτρες ζιργκόν και συνοδεύεται από εγγύηση που πιστοποιεί τα ακριβή γραμμάρια και την καθαρότητα χρυσού που εμπεριέχεται στον σταυρό. Κάθε βαπτιστικός σταυρός είναι κατασκευασμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα επεξεργασίας χρυσού, που χειρίζεται το έμπειρο προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας για εσάς σταυρούς με αντοχή και ανθεκτικότητα στο χρόνο.
Περιηγηθείτε στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και απολαύστε την πλούσια συλλογή μας σε βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι. Αναζητήστε αυτό που σας ταιριάζει και επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Dimasis.gr για τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Διασφαλίζοντας την ποιότητα και την προστασία των συναλλαγών σας, παρέχεται δωρεάν αποστολή στο χώρο που επιθυμείτε και σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Μοιραστείτε την σελίδα