Loading...

0

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας

Σταυροί Βάπτισης με Αλυσίδα

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Τιμή Νέα Προϊόντα Best Sellers Δημοφιλή

Αύξουσα Ταξινόμηση

Σταυροί

Σταυροί βάπτισης με αλυσίδα μέσα από μια ευρεία γκάμα χειροποίητων χρυσών σταυρών από πρωτότυπα, κλασικά ή διαχρονικά σχέδια για να διοργανώσετε υπέροχα τη βάπτιση του παιδιού σας. Το πληρέστερο e-shop της αγοράς στο χώρο του κοσμήματος Dimasis.gr σας παρουσιάζει την πλήρως ενημερωμένη συλλογή του από χειροποίητους χρυσούς σταυρούς με αλυσίδα, που αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις βάπτισης, προκειμένου να σας «λύσουν» τα χέρια σε μια τόσο σημαντική απόφαση.
Η τελική επιλογή του βαπτιστικού σταυρού θεωρείται μια επίπονη διαδικασία, αφού πολλοί παράγοντες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Αρχικά, καθώς ο βαπτιστικός σταυρός είναι το κομμάτι της βάπτισης που όχι μόνο μένει αναλλοίωτο για πάντα, αλλά κουβαλά κανείς συνέχεια μαζί του, πρέπει να είναι κατασκευασμένος με άρτιο και ισχυρό τρόπο, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές φθορές. Στο προσωπικό εργαστήριο του Dimasis.gr δίνουμε έμφαση σε αυτό το κομμάτι, χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνικά μέσα, ενώ την ίδια στιγμή, εργαζόμαστε προσεκτικά ώστε να πετύχουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Βασικό μας μέλημα είναι οι λεπτομέρειες, γι’ αυτό το λόγο επεξεργαζόμαστε τους σταυρούς με ειδικό μηχάνημα laser, που αυξάνει τοπικά τη θερμοκρασία, με συνέπεια, τόσο οι ενώνεις μεταξύ των τμημάτων του σταυρού να είναι ισχυρές, όσο και να μην διακρίνονται οπτικά αλλοιώνοντας την όψη του.
Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε online κομψά και διαχρονικά σχέδια σε χρυσούς σταυρούς με μοντέρνες, αλλά και πιο παραδοσιακές αισθητικές τάσεις, κατασκευασμένα από χρυσό και λευκόχρυσο των 9, 14 και 18 καρατίων και συνοδευόμενα από διαμάντια ή πέτρες ζιργκόν. Μια συλλογή από βαπτιστικούς σταυρούς με αλυσίδα «γεννημένη» να γοητεύει…!

Μοιραστείτε την σελίδα